Kimchi pannkoogid

Koostisosad

Kuula saadet:

Vaata videot:

Minu ja Eeva suurt kimchi-armastust on raske vaka all hoida. Et tuletada meelde, misasi see kimchi on, siis see on toatemperatuuril hapendatud hiina kapsas koos valge redise ja rohelise sibulaga, mille marinaadis on kõige tähtsam koostisosa korea tšillihelbed ehk gochugaru. Neid on võimalik osta Piprapoest ja see on kõige õigem tšillisort, millega kimchit teha.
Kimchi pannkoogid ehk kimchijeon on üks väga lihtne snäkk, eelroog või hommikusöök või millal iganes ajal sa otsustad seda süüa. Kergelt hapukad ja vürtsikad, sobivad süüa nii soojalt kui ka jahtunud, kõrvale dipikastmena kas sojakastme-seesamiõli segu või lihtsalt maitsestamata jogurt. Võin õhukese saladuskatte all öelda, et eriti hästi passivad need hilisel hommikul pärast pikemat pidu, kui unetunde puudu on ja midagi erilise aga kiire ampsu järele isutab.

200 g kimchit
1 dl kimchi vedelikku
1 muna
1 dl nisujahu
1 dl maisitärklist või riisijahu
suur peotäis hakitud rohelist sibulat
0,5 tl soola
praadimiseks õli

Klopi lahti muna, lisa jahud ja kimchi vedelik. Sega ja lisa kimchi, roheline sibul ja sool. Prae õlitatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt küljelt paar minutit.
Sellest kogusest saab 4 keskmist pannkooki.

Murulauk Kimchi pannkook Kimchi pannkook Kimchi pannkook

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *