Keefiri-kamamaius

Keefiri-kamamaius

 

See siin on üks täiesti imelihtne vanakooli magustoit, mis tegelikult pole väga magus, pigem mahe. Aga väga maitsev, eriti siis kui oled taasavastanud kama. Lihtsa ja kasuliku kama saab ilusa serveeringu ja tilga sulašokolaadiga muuta peeneks desserdiks.

3,5 dl keefiri
2 spl vedelat mett
3 spl kamajahu
2 spl vett
3 lehte želatiini
4 spl vaarikaid (sulanud või värskeid)
50 gr šokolaadi

Pane želatiinilehed vette paisuma umbes 5ks minutiks. Sega keefir, mesi ja kama. Pigista želatiinist vesi välja, sulata kuumas vees (2 spl) ja sega keefiri hulka. Jaota keefir magustoidu pokaalidesse ja aseta külmkappi paariks tunniks tarretuma. Serveerimisel kaunista vaarikatega ja nirista peale sulatatud šokolaad.

 

Keefiri-kamamaius

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *