Veel ühed lemmikud – rabarberimuffinid

Rabarbrihooaeg avatuks muffinitega! Plaadikook tundus liiga igav olevat ja pealegi, kes suudaks ühele muffinile ei öelda. Või kahele. Mitte keegi. Retsepti võtsin üks-ühele Nami-Namist. Väga head muffinid. Paraku mul hetkel polnud muffinivormi võtta, kasutasin topelt paberkorvikesi aga need ikkagi ei hoidnud piisavalt vormi. Aga mis siis, maitsevad igatahes ülihästi. Demerara suhkur on kohustuslik nende muffinite peal. Ja nagu ikka, küpsesid minu muffinid pigem 25 min kui 15 :) Ja ma arvan, et ma teen neid kolmapäeval uuesti. Sest kolmapäev on hästi tähtis päev :))

You may also like...

4 Responses

 1. Pille says:

  Nii tore kuulda, et need maitsesid! Hetkel on need rabarbrimuffinid meie köögis ääretult popid – täna hommikul tegin taas kahekordse portsjoni, et emadele ja vanaemadele viia. Seega kolmas kord umbes 10 päeva jooksul:)
  Ja siin küpsevad nad küll ikka 15 minutiga 225 kraadi juures. Äkki on Su ahi jahedam? Meie oma valetas julmalt, aga nüüd on meil ahjutermomeeter, nii et saame kontrollida..

 2. adonay says:

  ilmselt ahi on jahedam jah, olen seda teiste toitude juures ka täheldanud. iseenesest väga tüütu, et tegelikult ei tea, mis kuumuses ahi just parasjagu on :P õnneks pole veel vähemalt midagi ära kõrbenud. aga ükskord tegin ahjust kana poolkoibu üle tunni aja, see oli eriti kummaline.

 3. kärt says:

  väga lahe blogi.
  proovin ka kohe need muffinid ära:)
  sips ja poodi!

 4. epp viires says:

  Jah, kaerahelbeküpsised on alati väga head, eriti veel, kui neid ise valmistada!

  Ja väga hästi osata teha!

  Eks ikka inimesed oskavad ju ise ka küpsetada! Mina olen eluaeg küpsetanud ikka kaerahelbeküpsiseid. Milleks osta poest, kui ise teha on poole huvitavam??? Loogiline isegi keskturul müüakse selliseid küpsiseid. kui hästi osata valida! ise tehtud hästi tehtud?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *