Laupäevane supp

Tegin oma ühte lemmikutest, tomatisuppi. Seekord veits teisiti. Ühte portsionit on ikka tobe teha, nagunii tuleb sööki rohkem kui ära sööd ja siis see ülejääk vedeleb õnnetult külmkapis niikaua kuni ära viskad lihtsalt. Oh well. Nendest kogustest saab tegelikult 2 portsionit. Mul on hetkel üks üle, tulge sööge ära keegi.

1 sibul
1 küülauguküüs
ca 100 gr suitsukanafileed
paar päikesekuivatatud tomatit
purk purustatud tomateid
2-3 dl vett
basiilikut, soola, oliiviõli
Haki sibul ja küüslauk, pane õlisse praadima. Lõigu kana ja tomatid, ja lisa potti, sega. Pruunista kuni sibul hakkab läbipaistvaks muutuma. Pane potti juurde purustatud tomatid ja vett, just nii palju, kui paksu suppi parasjagu tahad. Maitsesta ja lase keskmisel kuumusel podiseda kuskil 10 minutit. Amps!

You may also like...

3 Responses

  1. Evelin says:

    ja mina arvasin, et olen ainus, kes korraga ühe portsjoni suppi teeb:)

  2. adonay says:

    ehhe, ei, elu sunnib igasugusteks katsumusteks!

  3. Anonymous says:

    Kuidas te suudate?? ma teen alati kuule :D ja õgin seitsme eest, et kõõht natuke tühjaks jääks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *