Kana cous-cous’iga

Olen juba ammu mõelnud, et peaks cous-cous’i ära proovima. Lõpuks täna jõudsin selleni. Kapis oli üks grillkana koib, nii et uhasin selle ka sisse.

Ühe suure portsu jaoks võtsin
ca 1 dl cous-cous’i
1 grillkana kintsu liha
1 väike paprika
tiba shampinjone
pool tomatit ( võib vabalt ära jätta, mul oli lihtsalt õnnetuna külmkapis, mõtlesin, et mis ta seal ikka vedeleb)
aroomisoola, tavalist soola, ploomikastet.
Tükelda seened ja prae, lisa paprika ja kanaliha. Vahepeal valmista ette cous-cous. Maitsesta ja lisa natuke ploomikastet. Selle võib vabalt asendada ka sojakastmega, kui ei taha nii magusat sööki. Prae pannil kõrgel kuumusel asju paar minutit, lisa cous-cous ja sega läbi, prae veel paar minutit. Ja valmis ta saigi. Ja hea ta sai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *