Kiire kana salsaga

Tahaks midagi värsket ja kerget ja head ja kiiret, eks? Aga mis poelettidel valitseb, on masendav. Pole just värke ja hea hooaeg. Ehk järelikult tuleb esmaabi saamiseks pöörduda kirsstomatite, sibula ja tšilli poole, et oleks natuke aimatagi seda värskuse maitset.

2 kanafileed
1/4 magusat melonit või 1 apelsin
200 gr kirsstomateid
1 väiksem valge või punane sibul
1/2 punast tšillikauna
1 tl siidriäädrikat
oliiviõli, soola, pipart

Haki sibul peenelt, poolita tomatid ja kuubista melon või apelsin. Sega omavahel, lisa peenelt hakitud tšilli, maitsesta äädika ja veidikese soolaga. Nüüd pane kanafilee kahe kile vahele ja tao panniga õhukeseks. Maitsesta soola ja pipraga, prae kuumal pannil mõlemalt küljelt 3-4 min, vahepeal panni kaanega kattes.

Kiire teha, maksimum 20 min ehk ning süümepiinadeta õhtusöök on ruttu laual. Ja siis juba kõhus. Ja lisage siis tšillit ikka nii, et korralik kick sees oleks!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *