Hatšapuri

Ihaldusväärne amps tõelistele juustusõpradele. Parimat hatšapurit Tallinnas olen saanud Nõmmel Pirosmanis. Võib-olla on seda mujalgi saada aga ma pole peale sattunud. Kutsun üles igaljuhul soovitusi jagama. Või siis ise tegema, sest see on tapvalt lihtne. Ja nagu ma olen varemgi maininud, nimelt siin, et see on ju lausa jumalate söök. Retsept samast kohast või siit.

You may also like...

2 kommentaari

  1. Eva P. ütleb:

    Hatšapuri on tõesti hää. Sõin seda paar päeva tagasi nimetatud kohas. Seal tehakse küll erinevalt viidatud retseptile pärmitainast.

  2. Elis ütleb:

    Oi see on siuke isutekitaja pilt! Hatšapuri on üks asi, millest mina pole võimeline oma isu täis sööma.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com