Ahjupaprika pesto ja fetajuustuga

Ja jälle üks lihtne ja maitsev retseptikribalake Olivest. Selle viskab valmis vähem kui poole tunniga. Ja pange tähele, ilma lihata!

4 väiksemat või 2 suuremat paprikat
3-4 spl pestot
200 gr fetajuustu

Kuumuta ahi 220°C-ni. Puhasta paprikad, kuumuta neid kiirelt keevas vees paar minutit. Nõruta ja aseta õliga piserdatud ahjuvormi. Määri paprikate sisemused pestoga ja kuhja kõigisse fetajuustu. Rösti paprikaid ahjus umbes 15-20 min, kuni ääred hakkavad pruunistuma.
Serveeri endale meeldiva kõrvasega, ise soovitaksin bulgurit või cous-cous’i värskete hernestega.

Fetajuustu soolasus maheneb ahjus kõrvasti, kuid mitte liiga palju. Ära kindlasti paprikaid seest soolaga üle riputa, siis oleks juba liiast.

You may also like...

3 Responses

  1. Pille says:

    Oh, see võib hea olla!!

  2. Kärt says:

    Olid tõesti, mahlased ja mõnusad :)

  3. Ragne says:

    minu maitsemeeli ärgitas see retsept ka praegu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *