Pasta basiiliku ja krevettidega
Väike vaheldus tomati- või koorekastmes pastadele. Iseloomustuseks võib öelda, et kiire teha ja nagu hiljem õhtu (või pigem öö) poole selgus, ka väga tänuväärne kõhutäis, kui plaan pikemalt pidutseda. Hoiab pikalt kõhu täis, alkohol ei ründa väga kurjalt ja järgmine päev on lausa inimese moodi olla. Isegi niiväga, et saab paar tundi rattaga sõidetud ja ilma nauditud.
Retsept Olive-st.
200 gr kuiva pastat
8 suurt tiigerkrevetti, külmutatud
2 spl võid
3 küüslauguküünt
pott värsket basiilikut
soola
Sulata krevetid, puhasta. Keeda pasta al dente, nõruta. Jäta alles veidi pasta keeduvedelikku. Sulata pannil või, viska sisse hakitud küüslauk ja lase madalal tulel haududa paar minutit. Suurenda kuumust ja lisa pannile krevetid, maitsesta soolaga. Kui krevetid on juba roosad, lisa pasta ja rebitud basiilikulehed, sega korralikult läbi ja lisa pasta keeduvett, umbes 0,5-1 dl, muidu jääb roog kuivaks. Serveeri kohe.
Viimased kommentaarid