Karbonaad ürditoorjuustuga

Rabavalt lihtne ja kiire õhtusöök või lõuna, kuidas parajasti vaja. Mahlane liha ja värske salat, alati päästev mõte kui muud targemat teha ei jaksa.

2 karbonaadi
100 gr maitsestamata toorjuustu
punet ja tüümiani (võimalusel värsket)
soola piprat
serveerimiseks värsket salatit

Hõõru karbonaad soola ja pipraga. Valmista ette ürtidega toorjuust – sega need omavahel. Kuumuta pann kuumaks, prae karbonaaditükke mõlemalt poolt paar minutit. Eelkuumuta oma praeahi umbes 200°C-ni. Kui sul on ahjukindel pann, siis jäta karbonaadid pannile (kui ei, siis otsi mõni kuumakindel vorm ja pane liha sinna), määri mõlemale tükile toorjuust ja küpseta ahjus umbes 7-10 min, sõltuvalt sellest, millises küpsusastmes sulle liha meeldib.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *