Tomati-kreveti supp

Mul on äärmiselt hea meel teatada, et lõpuks ometi on kõik pappkastid korterist läinud ja kolimise võib ametlikult lõppenuks lugada. Juhhei. Riiuli sai ka lõpuks. Selgus tõsiasi, et ühte on veel vaja. Peab jälle töökaaslastele närvidele hakkama käima. Teenete palumine hakkab kergelt üle viskama juba. Aga nüüd asjast, tegin veidi kergemat tomati-kreveti suppi, et peale mitmepäevast-õhtust alkoholi tarbimist organismile natuke puhkust anda. Saab 2 portsu.

1 sibul
1 küüslauguküüs
1 purk purustatud tomateid
200 gr puhastatud krevette
2 dl vett
1 dl punaseid läätsi
soola, pipart, värsket basiilikut.
Haki sibul ja küüslauk, hauta õlis klaasjaks. Lisa tomatid, vesi, läätsed ja krevetid. Keeda ca 10 min, paar minutit enne valmissaamist lisa värske basiilik ja sool-pipar. Amps.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *