Ahjupaprika pesto ja fetajuustuga
Ja jälle üks lihtne ja maitsev retseptikribalake Olivest. Selle viskab valmis vähem kui poole tunniga. Ja pange tähele, ilma lihata!
4 väiksemat või 2 suuremat paprikat
3-4 spl pestot
200 gr fetajuustu
Kuumuta ahi 220°C-ni. Puhasta paprikad, kuumuta neid kiirelt keevas vees paar minutit. Nõruta ja aseta õliga piserdatud ahjuvormi. Määri paprikate sisemused pestoga ja kuhja kõigisse fetajuustu. Rösti paprikaid ahjus umbes 15-20 min, kuni ääred hakkavad pruunistuma.
Serveeri endale meeldiva kõrvasega, ise soovitaksin bulgurit või cous-cous’i värskete hernestega.
Fetajuustu soolasus maheneb ahjus kõrvasti, kuid mitte liiga palju. Ära kindlasti paprikaid seest soolaga üle riputa, siis oleks juba liiast.
Oh, see võib hea olla!!
Olid tõesti, mahlased ja mõnusad :)
minu maitsemeeli ärgitas see retsept ka praegu:)