Einevõileib?

See õhtu- või lõunasöögiks paraja suurusega võileib on inspireeritud saatesarjadst Man v. Food, mida soovitas mulle üks vana sõber. Kuigi võileib on selle kohta imelik öelda, sest selles ei sisaldu ei võid ega leiba. Kodune sub? Eh, misiganes ta on, massiivne on ta meie mõistes küll. Samas seda showd vaadates üsna tavalise suurusega, eriti arvestades siin rohelise suuremat ja liha väiksemat osakaalu. Saade on tõeliselt halb, see ajab sind isutama igasuguste asjade vastu, mida pole just kõige mõttekam süüa, eriti just tervislikel kaalutlustel.
Ühe terve värske sooja sepiku vahele läks: pehmet kitsejuustu, sinepit, frillice salatit, balsamiäädikas ja vahtrasiirupis hautatud sibularõngaid, chorizo-vorsti, kahte erinevat sorti sinki (veise ja sea), õhukesi juustuviilakaid ja hapukapsast. Lõikasime kaheks, sõime ära, maitses väga ja siis hakkas kõht valutama. Head isu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *