Leivad vol. 2

Teine leivategu ja tulemus ka parem kui varem. Tegin veidi vedelama taigna ja leib sai kohe õhulisem. Ka küpsetamise “stiili” proovisin teist – kui esimesel korral tegin Annely Maksani moodi siis seekord tegin Pille moodi. Ehk siis ahi kõigepealt 250°C peale, peale leibade ahju panemist keerasin kohe 200°C peale ja küpsetasin tund aega. Koorik ei põlenud seekord nii tumedaks ka ja ausalt öeldes oli nii ka tunduvalt lihtsam, ei pea iga 10-15 min tagant ahju temperatuuri keeramas käima.
Seekord üks leib küüslauguküüntega ning teine röstitud sibula-kõrvitsaseemnetega.

You may also like...

3 Responses

  1. Ninataga says:

    Lisa leivale rukkilinnase jahu. Parem maitse ja tumedam välimus :)

  2. Jane says:

    Soovitan lisada leivale Leiva ekstrakti, annab leivale mõnusa karamellise maitse ja tumedama värvuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *