Leivad vol. 2
Teine leivategu ja tulemus ka parem kui varem. Tegin veidi vedelama taigna ja leib sai kohe õhulisem. Ka küpsetamise “stiili” proovisin teist – kui esimesel korral tegin Annely Maksani moodi siis seekord tegin Pille moodi. Ehk siis ahi kõigepealt 250°C peale, peale leibade ahju panemist keerasin kohe 200°C peale ja küpsetasin tund aega. Koorik ei põlenud seekord nii tumedaks ka ja ausalt öeldes oli nii ka tunduvalt lihtsam, ei pea iga 10-15 min tagant ahju temperatuuri keeramas käima.
Seekord üks leib küüslauguküüntega ning teine röstitud sibula-kõrvitsaseemnetega.
Lisa leivale rukkilinnase jahu. Parem maitse ja tumedam välimus :)
Oh, tänud soovituse eest. Olen seda mõnes mahepoes isegi kohanud.
Soovitan lisada leivale Leiva ekstrakti, annab leivale mõnusa karamellise maitse ja tumedama värvuse.