Röstsalat

See on üks äärmiselt õnnestunud leid GoodFoodi veebist. Esialgu ei tundu see retsept midagi erilist olevat, kuid maitsed sobivad nii üllatavalt hästi kokku, et seda lihtsalt peab uuesti ja uuesti tegema. Muidugi ma muutsin originaali veidi sest siin elavale karnivoorile tundub mõeldamatu süüa midagi, mis ei sisalda liha.

4-5 kanakintsu
1 purk kikerherneid
1 punane sbul
1 keskmine suvikõrvits
100 gr kirsstomateid
5-7 spl fetajuustu
värsket murulauku
oliiviõli
soola-musta pipart
laimimahla

Maitsesta kanakoivad oliiviõli, soola ja pipraga ning küpseta neid ahjus keskmisel kuumusel umbes 30 min. Lisa viilutatud sibul, suvikõrvits, terved kirsstomatid ja nõrutatud kikerherned. Puista ka neile veidi soola ning laimimahla, rösti ahjus veel umbes 30 min. Serveeri fetatükkidega ja murulauguga ülepuistatult.

Ideaalne tööpäeva õhtusöök ja eriti sobiv neile kellele maitsevad kikerherned ka muudmoodi kui hummusena.

You may also like...

1 Response

  1. Marilin says:

    Tõeliselt hea salat on see – tervislik, toitev ja maitsev. Soovitan kindlasti köögivilju röstimise asemel grillida, hoopis teine asi. Panin oma blogisse ka üles. Aitäh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *