Kotletid kitsejuustuga

Ka see retsept on eelmises postituses mainitud raamatust pärit, kuigi oluliselt muudetuna. Üks koostisaine asendus teisega, teine kolmandaga jne. Ütleme, et idee sealt, teostus kohandatud.

1 väiksem suvikõrvits
300 gr kanahakkliha
1 muna
1 spl riivsaia
kuivatatud tüümiani
1 tl purustatud küüslauku
soola
kitsejuustu

Riivi kõrvits ja sega hakkliha, muna ja riivsaiaga. Maitsesta tüümiani, soola ja küüslauguga. Prae pannil, jättes ühe poole veidi tooremaks. Aseta kotletid ahjuplaadile, lõika igaühele peale ketas kitsejuustu ja grilli ahjus umbes 10 min.

Kui su ahjul grilli pole ja omad hoopis peent brüleepõletit, saad ka sellega juustu pruunistada. Siis muidugi prae kotletid korralikult mõlemalt poolt.
Kindlasti võiks teha need kotletid ka täiesti lihavabalt, aga noh, teate neid meeslemmikuid juba küll. Usun, et maitse selle puudumisel ei kannataks, tuleks ainult selle võrra rohkem kõrvitsat lisada.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *