“Kõik-mis-kapis-on” pasta

Kui oled haige ja samas tahaks midagi süüa aga poodi ei jaksa minna, siis enamasti on võimalik teha mingisugune pasta kodus olevatest jääkidest või lihtsalt kapis olevatest asjadest. Või pole haige ja oled lihtsalt laisk. See retsept iseenesest pole midagi uut, pigem meenutuseks, et ei pea pastalisandit või -kastet alati retsepti järgi tegema vaid kasutama oma fantaasiat ja kapisisu.

200 gr pennet
50-70 gr musti oliive
peotäis hakitud päikesekuivatatud tomateid
3 kooritud tomatit
1 tl tomatipastat
1 tl suhkrut
peotäis värskeid spinatilehti
punet
parmesani
soola

Keeda pasta soolases vees, nõruta ja jäta potipõhja veidi keeduvedelikku. Lisa lõigitud oliivid ja mõlemat sorti tomatid, kuumuta paar minutit. Lisa tomatipasta ja suhkur, sega. Kuumuta veidi veel ja viska sisse spinatilehed ja pune, sega ja võta pott tulelt. Lase paar minutit roal “tõmmata” ja serveeri, lõigates peale parmesanilaaste.

You may also like...

1 Response

  1. Anna-Liisa says:

    kui spinat välja jätta, siis saunds laik meie kõige tavapärasem pastasöök :) ok, tegel´t parmesani asemel paneme ka igast muid juustusorte, sinihallitust ja kitsejuustu jms. mu arust lihavabadest söökidest üks parimaid (st. ma olen suur lihasõber ja üldiselt jäneste toitu ei armasta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *