Juustused jalopenod

Juustuga täidetud jalopenod! Need kas meeldivad väga või siis üldse mitte, sõltub, kui suur tuliste roogade austaja sa oled. Seekordne versioon on veidi tervislikum sellest, mida tavaliselt söögikohtades pakutakse, kus piprad on paneeritud ja friteeritud. Aga ega nad maitse poolest siis kehvemad pole, üldsegi mitte. Sobivad ideaalselt lauale sättida, kui mõned sõbrad külla satuvad või nädalavahetusel endal tulisema ampsu isu peale tuleb.

umbes 10-12 väiksemat jalopeno pipart
100 g tugevama maitselist juustu, näiteks cheddar, šveitslane või maasdam
80 g maitsestamata toorjuustu
1 tl suitsupaprikapulbrit
0,5 tl soola

Riivi juust ja sega kokku toorjuustu, paprikapulbri ja soolaga. Puhasta piprad seemnetest, täida juustuseguga ja aseta ahjupannile. Küpseta 180C ahjus 10 minutit. Serveeri kohe, sobivad hästi jahedate karastusjookidega.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *