Krõbe võikana

No see on küll üks üli-üli-ülilihtne ja samaväärselt maitsev roog, retseptiks on seda samuti lausa naljakas nimetada. Mis kõige parem, selle valmistamine võtab aega kõige rohkem 15 minutit ja selle kõrvale sobib serveerida peaegu ükskõik mida. Vürtsikaid nuudleid, salatit, köögiviljapüreed, või hoopis pane see mahlane ja krõbe kanaviilakas hoopis võileivale ja tee sellest üks kosutav näljapeletus. Kana on parim kohe peale küpsetamist, kui nahk on krabisevalt krõbe ja sees mõnusalt mahlane. Kasuta kindlasti nahaga kintsutükke, millelt on eemaldatud kondid.

4-5 nahaga kana kintsutükki, millelt on eemaldatud kondid
2-3 spl võid
soola

Maitsesta kana mõlemalt poolt soolaga. Sulata pannil või ja aseta kana nahk allpool, pannile. Keera kuumus keskmisele ja küpseta kintsutükke umbes 7 minutit. Keera tükid ümber ja küpseta veel 3-4 minutit. Ära kindlasti kaant pannile pane, muidu läheb kananahk pehmeks! Võta kanatükid pannilt ja pane minutiks nõrguma köögipaberile. Serveeri kohe, sellest kogusest jagub kahele keskmise isuga sööjale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *