Auruti

Olen alates tänasest õnnelik auruti omanik! Karp seisab mul tööl tööl jalgade juures ja ma kibelen kangesti juba seda lahti harutama (tegelikult ma natuke juba piilusin salaja sisse ka) ja proovima. Kuigi ma hetkel veel päris täpselt ei tea, kuhu see mul köögis platseerub aga ma ei lase sel ennast heidutada. Nii et igasugused vihjed ja lingid põnevate retseptide kohta on teretulnud! Kindlasti jagan teiega peagi kuidas, mis, kui hea, jne. Olen üsna põnevil!

You may also like...

4 kommentaari

 1. Pille ütleb:

  Palju õnne, palju õnne :)

  Kas jagad NN foorumis siis ka muljeid – et millise ostsid ja miks? Tundub, et foorumi aktiivsete kasutajate seas eriti aruteid ei kasutada..

 2. Kärt ütleb:

  Luban, et jagan, katsetan natuke pikemalt enne :)

 3. ohh ütleb:

  nuuu, hawazit? olen ise kah seda piilunud. räägiräägi:)

 4. Kärt ütleb:

  Kannata nüüd natuke, või ole rohkem kättesaadavam! :P

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com