Auruti

Olen alates tänasest õnnelik auruti omanik! Karp seisab mul tööl tööl jalgade juures ja ma kibelen kangesti juba seda lahti harutama (tegelikult ma natuke juba piilusin salaja sisse ka) ja proovima. Kuigi ma hetkel veel päris täpselt ei tea, kuhu see mul köögis platseerub aga ma ei lase sel ennast heidutada. Nii et igasugused vihjed ja lingid põnevate retseptide kohta on teretulnud! Kindlasti jagan teiega peagi kuidas, mis, kui hea, jne. Olen üsna põnevil!

You may also like...

4 Responses

 1. Pille says:

  Palju õnne, palju õnne :)

  Kas jagad NN foorumis siis ka muljeid – et millise ostsid ja miks? Tundub, et foorumi aktiivsete kasutajate seas eriti aruteid ei kasutada..

 2. Kärt says:

  Luban, et jagan, katsetan natuke pikemalt enne :)

 3. ohh says:

  nuuu, hawazit? olen ise kah seda piilunud. räägiräägi:)

 4. Kärt says:

  Kannata nüüd natuke, või ole rohkem kättesaadavam! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *