Krevetikarri

Eile oli RockCafes üritus nimega Jõuluküte ja Leech esines, pluss veel ka Raadio Maria, SingerVinger ja NBS. Ja kuna ma pean täna tööl olema, siis võite arvata, et mul ei ole just kõige mõnusam olla. Tubli 4 (neli) tundi olen saanud magada ja tunne on, et aeg läheb edasi umbes tuhat korda aeglasemalt kui tavaliselt. Tahaks veel viriseda, aga ei sobi vist. Ma parem jagan teiega ühte imelihtsat ja kiiret retsepti, mille järgi mul hetkel neelud käivad.

1 karp soolvees krevette
1 sibul
1 purk purustatud tomateid
1 spl punast karripastat
peotäis rohelist sibulat
soola

Viiluta sibul, hauta klaasjaks. Lisa tomatid ja karripasta, sega ja kuumuta läbi. Lisa krevetid ja maitsesta soolaga, hauta paar minutit (krevette pole mõtet kaua kuumutada, lähevad nätskeks ja maitsetuks). Sega sisse haktitud roheline sibul ja serveeri kohe.

Kõrvale sai seekord kuskuss, kindlasti sobiks kõrvale hästi ka nuudlid.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *