Täidetud shampinjonid

Poodi ei tasu mitte kunagi minna ilma mingisugusegi söögi-ideeta. Ma olen üritanud seda viga vältida sest just siis satub korvi üleliia palju asju, mida tegelikult niiväga vaja polegi. Aga (eba)õnneks oli mul seekord kiire ja ma rabasin riiulitelt veisehakkliha ja ilusaid suuri pruune shamipnjone, mõeldes, “Midagi neist ikka saab”. Saigi. Seened said täidetud.

karbitäis suuremaid shampinjone
200 gr veise hakkliha
1 sibul
veidi juustu (siin seekord suluguni juust)
soola-pipart-ürte

Prae sibul ja hakkliha, maitsesta soola-pipraga. Lõika seentelt ära jalad ja pane igasse kübarasse tükike meelepärast juustu. Riputa peale ürte ja täida seened hakkliha kuhilatega. Küpseta 180°C ahjus 10-15 min.

Sõime seente kõrvale tomati-sibula-oliivi salatit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *