Pasta vähisabadega

Ma kunagi ei söönud üldse oliive. Või näiteks paprikat. Lihtsalt ei maitsenud. Aga maitsed muutuvad, eksju. Kindlasti on kõigil mingi sarnane toit, mida kunagi ei söönud ja nüüd – heameelega. Või vastupidi. Aga jah, oliivid olid mulle väga pikka aega vastumeelt. Nüüd lausa vahest tunnen, kuidas mõnest toidust nad puudu on. See on tegelikult suht sarnane retsept, mis just Indrek paar päeva tagasi kirjutas. PeZ kala ei söö seega… tuleb ümber mängida :)

3 suuremat tomatit
1 suur sibul
1 suur küüslauguküüs
peotäis musti kivideta oliive
peotäis värsket basiilikut
näpuotsatäis hakitud tshillipipart
karp vähisabasid soolvees
1 tl suhkrut
pastat, parmesani

Koori tomatid, lõigu sibul, purusta küüslauk ja hauta pannil umbes 10 min. Lisa poolitatud oliivid, värske basiilik, tshilli ja sool, hauta veel paar minutit. Sega sisse nõrutatud vähisabad, suhkur ja kuumuta veidi. Seejärel lisa ka pasta, sega ja serveeri riivitud parmesaniga.

You may also like...

2 Responses

  1. Indrek says:

    Tegelikult, kui sa ei ütle, et sa anšoovist selle toidu sisse panid, siis ilmselt keegi aru ei saa. Toidule tuleb küll teistmoodi vürtsikas maitse, aga see ei ole kala maitse :-)

  2. Kärt says:

    Nooh, ma ei tea.. pigem ei riskiks. Muidu on võimalus, et enamus söögist rändab prügikasti :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *