Bolognese kaste

Pastaradadel jätkates.. nagu ütlesin, head pastat saab hoopis kindlamalt kui seda ise kodus teha. Tegin absoluutselt tavalist pasta bologneset enne suurepärast filmielamust.

Vaja oleks:
ca 250-300 gr hakkliha
1 purk purustatud tomatit
1 sibul (mulle meeldis suur)
2 küünt küüslauku
värsket basiilikut
soola kindlasti
veel meelepäraseid ürte, nt. oregano
ja muidugi spagette.

Need olid lapsepõlves mu lemmikud koos bulgaaria ketshupiga, mida ma sõin niipalju korraga, et silmadest hakkas välja spagette välja pressima. Sibul pannile, hakkliha hulka ja pruuniks praadida. Maitseained ka, tomatid, ja hautada umbes 15 min. Serveerisin riivitud parmesaniga ja uhkuse mõttes värske (ba)siilikulehega. Nämps!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *