Grillitud kalkun salveiga

Kalkun grillil Grillitud kalkun

Toreda ilma auks sütitasime täiesti ekspromt korras tagahoovis grilli ja tegime sellel ühe mõnusa õhtusöögi. Kuna liha marineerimiseks on vaja minimaalselt 30 minutit, siis saab seda retsepti just siis kasutada, kui isu grillida tabab sind ootamatult.

600 gr kalkuni kintsuliha
2 spl värsket hakitud salveid
1 punane sibul
meresoola
veidi õli

Viiluta kintsuliha parajateks tükkideks, puhasta suurematest kelmetest ja rasvast. Sega kokku viilutatud punase sibula, soola ja salveiga, lase külmkapis marineeruda minimaalselt 30 minutit. Aja grill kuumaks ja küpseta, kuni liha on valmis. Kõrvale värske salat või grillitud köögiviljad. Elagu suvi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *