Ülepannikoogid

Pannkoogid on kui nädalavahetuse unistus, kui on veidi rohkem aega, et natuke panni keerutada. Ma ei tea inimest, kellele ei meeldiks pannkoogid, kuid tean paljusid, kes ei julge neid teha või lausa väidavad, et ei oska. Tegelikult on asi lihtsamast lihtsam, tuleb lihtsalt jälgida retsepti ja panni mitte liiga kuumaks ajada.
Pannkoogid saab täita nii soolase kui ka magusa täidisega, mille järgi just parasjagu isu on. Värsked marjad, banaanilõigud, mesi, kohupiim, kodujuust ja suitsukana – täidise variante võib jäädagi välja mõtlema.
Sellest taignakogusest saab pannkooke kahele sööjale.

2 muna
100 g nisujahu
20 g suhkrut
noaotsaga soola
2,5 dl piima
2 spl mahedamaitselist õli

Klopi munad, lisa jahu, suhkur, sool, piim ja õli. Sega korralikult läbi, et taignasse ei jääks tükke. Pane taigen 15 minutiks külmkappi seisma. Aja pann soojaks aga mitte liiga tuliseks. Lisa veidi õli ja prae pannkoogid mõlemalt küljelt kuldpruuniks.

You may also like...

1 Response

  1. Victoria says:

    Lahe nambchcgcvcv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *