Kukeseenekaste, lihtsalt

 

Roosamanna esimene videoretsept! Tere ja ilusat uut R2 hooaega, kus teeme seekord retsepte videopildis. Ja mis poleks parem, kui alustada maitsva ja suvise kukeseenekastmega.

1 väiksem mugulsibul
1 spl võid
200 g puhastatud kukeseeni
100 g maitsestamata toorjuustu
1 dl köögivilja puljongit
peotäis hakitud murulauku
0,5 tl soola
paar keerdu musta pipart

Haki sibul ja pane koos võiga pannile, hauta 4-5 minutit madalal kuumusel kuniks sibul on klaasjaks. Puhasta kukeseened pintsli abil metsapurust ja haki jämedalt. Lisa kukeseened, sool ja must pipar, sega ja hauta kaane all 7-10 minutit, aeg-ajalt segades. Lisa toorjuust ja puljong, sulata ja sega ühtlaseks ning lase keema tõusta. Maitse ja vajadusel lisa soola või pipart. Viimasena raputa juurde hakitud murulauk ja serveeri kohe värskete keedetud kartulitega.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *