Küüslaugune põdrakanep

Põdrakanep
Kõik umbrohusööjad, käsi püsi! Ja siis kiirelt metsaveerele otsima põdrakanepi võrseid, sest kahtlustan, et neid on veel võrsetena leida vaid mõned head soojad päevad.
Põdrakanep oli minu poolt siiani proovimata metsadelikatess aga kuna liigun roheluses ringi päris palju, siis tuli meelde neid väikeseid palmipuid silmitsedes, et neid võis vist süüa. Ja kiire internetipäring ütles, et jah, võta kaasa ja prae pannil ära. Uusi maitseid ei saa kunagi liiga palju, seega soovitan see väga lihtsalt leitav taimevõrse aromaatses küüslaugus ära proovida.
Kõikide heade omaduste kohta, mida põdrakanepi kohta räägitakse, leiate kasvõi siit artiklist. Aga eelkõige on tegemist omapärase ja huvitavalt maitseva metsaanniga.

peotäis värskeid ja noori põdrakanepi võrseid
2 küüslauguküünt
paar keerdu meresoola
2 tl võid

Loputa võrsed ja kuivata. Sulata pannil või, lisa riivitud küüslauk ja võrsed. Lisa soola, prae paar minutit kuni võrsete lehed on veidi pruunikaks tõmmanud. Serveeri kohe, näiteks hea steigi kõrval.

Põdrakanep Põdrakanep Põdrakanep

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *