Pitsa, lillkapsapõhjaga

You may also like...

9 Responses

  1. reelika ütleb:

    tundub väga põnev retsept. kindlasti proovin järgi!
    tahaks uurida, kust artišokisüdameid soetad? või ka, mis kujul? olen otsinud samuti poelettidelt, et teha dippi – üks põnev retsept on silma jäänud. aga vot, ei leia. kas tegemist purgikraamiga või eraldad värskest artišokist?

  2. Kärt ütleb:

    Artišokisüdamed tulid mul ikkagi purgist, õli seest. Neid värskeid/tooreid pole ma veel katsetanud, ei ole tundunud kuidagi väga värsked, et neid osta. Arvan, et dipi jaoks sobivad purgi omad isegi rohkem, on pehmemad.

  3. Tähenäru ütleb:

    Jäi silma üks naljakas sõna :) – ebatrabitsionaalsetest

  4. Kärt ütleb:

    Aitäh märkamast :)

  5. Merlin ütleb:

    Kas see põhi jääb krõbe või pigem pehme?
    Eile katsetasin teist korda lillkapsapõhjal tegemist ja kuigi tegin eelküpsetuse jäi see ikka vedel mis vedel….

  6. Kärt ütleb:

    Merlin, jääb pigem pehme kui krõbe. Aga mitte vedel! Eelküpseta põhja siis äkki kauem, 30-35 minutit?

  1. detsember 17, 2013

    […] Seekord tegin lillkapsa põhjaga ja kõik kellel köögikombaini kodus ei ole, siis edu tegemisel, mul on üks õnnetu saumikser, aga noh, sain ka sellega hakkama, aga pusimist oli piisavalt. Retsepti võtsin siit: http://www.roosamanna.ee/2013/02/pitsa-lillkapsapohjaga/ […]

  2. veebruar 25, 2014

    […] lillkapsa põhjaga pitsa (peal ahjus eelnevalt küpsetatud ja tükeldatud kanakoib, purustatud tomat, tomat, mustad oliivid, kõva kitsejuust, pitsamaitseaine, sool, pipar), […]

  3. veebruar 27, 2014

    […] Lillakapsa pitsapõhi […]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>