Chili con carne makaronidega

“Mmm… cheesy goodness!” mõmises PeZ. Võiks öelda, et selle roa puhul on tegemist üllatusega, sest ma ei arvanud, et see nii hea on kui ma retsepti endale salvestasin. See on hea nii mitmel tasandil. Esiteks, valmib väga ruttu seega võib tegemise ette võtta õhtul pärast tööpäeva. Teiseks, on see täpselt selline söök, mis sobib kui rusikas silmaauku pärast pikka ja pidust ööd, mis on lõppenud nt. Levikas või muus sarnases lokaalis. Ja kolmandaks, sisaldab see päris palju juustu, nimelt cheddar juustu, mis on üks me lemmikutest. Kahju ainult, et see siinmail päris soolase hinnaga on.
Järelikult on täna ideaalne päev selle retsepti üles riputamiseks, sest sel nädalavahetusel on nii mõnigi pidu, mille vahel valida. Näiteks peetakse täna Von Krahlis Rada7 sünnipäeva ja homme-ülehomme on Uue Maailma Tänavafestival.
Retsept on pärit siit.

400 gr veise hakkliha
1 sibul
3-4 küüslauguküünt
1 paprika
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl paprikapulbrit
1 tl tšillihelbeid
1 tl punet
maitse järgi koriandrit
1 spl tomatipastat
1 purk purustatud tomateid või 3-4 kooritud värsket tomatit
1 purk punaseid ube
300-400 gr makarone
4 dl puljongit
4 dl riivitud cheddar juustu
soola
oliiviõli, praadimiseks

Kuumuta õli potis, prae hakitud sibul ja küüslauk, lisa hakkliha ja pruunista. Lisa paprika ja kõik maitseained, prae paar minutit. Lisa tomatipüree, purustatud tomatid ja nõrutatud oad. Hauta umbes 5 minutit. Lisa puljong ja makaronid, hauta kuni need on pehmed, umbes 8-9 minutit. Lisa riivitud juust ja sega ühtlaseks.
Eriti hästi passiks siia kõrvale külm Corona laimiviiluga. Kuigi, ega Maizilgi viga pole.

You may also like...

2 Responses

  1. merit says:

    yummy! tõeline pohmakatoit hingele:D

  2. Kärt says:

    Mhmh :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *