Spinatisalat parma singiga

Ma läksin üle väga pika aja jälle trenni. Töö kõrval avati uus spordiklubi ja nii ma siis end kokku võtsingi. Väga mõnus on, tõesti. Liigutada end ja puha. Kuigi trennis on mingid momendid, et kohe kukun pikali, siis pärast on hea rammestunud ja rabelenud tunne.
Ehk et üks õhtu, kui trennist tulin, siis salatiideega PeZ ootas säravsilmi kodus, et seda ideed koos teostama hakata. Allikas: internet.

100-150 gr värsket spinatit
pool punast sibulat
kolmveerand granaatõuna
2 peotäit röstitud seedermänniseemneid
70 gr parma sinki
värsket peterselli

Kastme jaoks:
1 tl mett
1 spl vett
neljandik granaatõunast
oliiviõli
soola
poole laimi mahl

Sega valmis kaste: purusta granaatõuna seemned kahvliga, lisa juurde mesi ja vesi, sega. Lisa ülejäänud ained ja maitsesta soolaga.
Pese ja puhasta spinat rootsudest, viiluta sibul. Säti taldrikule spinatile juurde granaatõuna seemned, sibul, hakitud petersell ja sink. Vala üle kastmega ja söö kohe.

Siia salatisse ei sobi ei kana ega krevett, parma sink on just oma pähklise maitsega ideaalne kaaslane spinatile ja teistele osalistele. Kastet pole mõtet liiga magusat teha, pigem hapukam. Aga kokku kõik need asjad lähevad väga hästi. Mõmisesime maitsemõnust, proovige te ka!

You may also like...

2 kommentaari

  1. vernanda ütleb:

    kas spinat jääb värskeks?

  2. Kärt ütleb:

    Jah, täiesti. Pese ainult puhtaks :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com