Pannitortilla

Olles taas puhkusel (yay!) püüan ma hommikusöögiks välja mõelda või leida vaheldust võileibadele või kausitäiele helvestele/müslile piimaga. Selle idee, või noh, mis idee, selle retsepti on õigem öelda, andis taaskord SmittenKitchen. Täpsemalt siis huevos rancheros. Ja eelmine kord me nagunii armusime ära salsasse, siis oli mul ainult hea meel ka siin seda juurde serveerida. Natuke muutsin originaali, nii salsa kui ka tortillatäidise ja toppingu osas (jätsin oad ära).
(Hommiku)eine kahele:

4 tortillat
2 muna
ca 100gr grillkana (või muud moodi valmistatud)
ca 100 gr riivitud juustu
2 tomatit
pool mangot
1 punane sibul
poolik roheline chilli
poole laimi mahl
kaks törtsu hapukoort
soola

Salsa jaoks haki peenelt tomat, sibul, mango ja chilli, pigista juurde laim ja tõsta kappi maitsestuma, lisa sool enne serveerimist.
Aja pann kuumaks, nirista veidi õli ja viska 1 tortilla pannile. Pann võiks olla pigem madalal kuumusel. Lase minutijagu pruunistuda, keera teine pool, löö peale muna ja riputa peale juust ja hakitud kana, maitsesta soolaga ja kata pann kaanega paariks minutiks. Nüüd pane peale teine tortilla peale ja pööra teine pool (nagu pannkoogil), küpseta veel paar minutit. Serveeri törtsu hapukoore ja hunniku salsaga.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *