Redise-õuna-kurgisalat

Ma olen tegelikult täitsa elus veel, õnneks jah. Suvel on seda ringijooksmist veidi rohkem ja siis ma olen siia kirjutamisega ka tiba laisem. Sõbranna on taas UKst külas, eile tegin nö. tema auks lasanjet (ma pean oma varempostitatud retsepti veidi uuendama), see oli massiivne – juustune, tomatine ja hirmus hea.
Aga praegu tihtipeale siiski eelistan kodus veidi kergemalt süüa ja üks väike salatiidee kulub vast ära küll. Ma ise polnud sellist salatit varem teinud ja PeZ oli ka algul natuke kahtleval seisukohal aga see salat oma lihtsuses on väärt proovimist.

1 kurk
1 õun
200 gr rediseid
100-150 gr kodujuustu
soola, pipart

Lõigu kõik ained parajate suurustega tükkideks, sega kodujuustuga ja maitsesta. Serveeri liha või muu roa kõrvale, sobib ka niisama eraldi usinamatele taljejoone hoidjatele süüa.

Kodujuustu võib siin vabalt asendada tilga extra virgin oliiviõli ja natukese laimimahlaga.

You may also like...

1 Response

  1. Mann says:

    tore lihtne salat tundub. selle järgi saan siis aru, et eestimaal rediseid veel jagub. mõnus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *