Lihtne supp

Kas on lihtsamat suppi olemas, kui hakklihasupp? Tegelikult vist on küll, tomatisupp ju ka.. Aga ikkagi, ta on lihtne ja odav ja kiire ja mis kõik veel. Maitsev, seda ka kindlasti. Enne rannahooaja algust võib ju natuke rohkem suppe menüüsse lisada, et kõhule ja enda väljanäegemisele natuke pai teha. Sellist suppi (või sarnast) on ilmselt kõik vähegi söögitegemisega kokku puutunud inimesed teinud, nii et midagi uut ja rabavat selles pole. Aga kas alati peabki olema?

300 gr veise hakkliha
pool pead lillkapsast
200-300 gr külmutatud spargelkapsast
2-3 porgandit
1,5-2 l puljongit
soola
peterselli

Prae potipõhajs hakkliha, lisa lõigutud porgand ja lillkapsas, kalla üle puljongiga. Keeda ca 10. min, lisa külmutatud spargelkapsas. Kui kasutad värsket, siis lisa kõik köögiviljad ühel ajal. Maitsesta ja riputa üle värske peterselliga.

No kas pole mu uued kauaotsitud supikausid kenad?

You may also like...

1 Response

  1. misskessu says:

    Väga äge blogi sul:))) krt nüüd läks kõht nii tühjaks et jooksen lõunale!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *