Synttärikakku

Ja olemegi Londonist tagasi. Sai poodides kolatud, tube’i ja kahekorruselise bussiga sõidetud, Oysterit top-upitud, külma päevaga Hyde park’is sünnipäevapiknikku peetud, sulgpalli võistlusi vaatamas käidud ja muidugi, natuke alkoholi pruugitud. Ütlemata tore oli.
Pildil on näha mu sünnipäevakook, mis maitses täpselt nii shokolaadine ja kreemine kui ta välja näeb. Iseenesest oli natuke (või tegelikult päris palju) naljakas üritus, et kodus (peatumispaigas) tegin valmis portsu võileibu, poest võtsime paar pudelit veini ja Marks&Spenceri karbi chocolate fudge cake’i. Ja siis läks – kohvitopsidest (enne oli vaja natuke sooja keresse saada) jõime veini, sõime võileibu, kooki ja maasikaid. Täiesti meeleolukas, hoolimata jääkülmast tuulest.
Aga eks nüüd üritan uuesti oma tavaellu sisse elada ja uusi/vanu põnevaid retsepte teiega jälle jagada.

You may also like...

2 kommentaari

  1. Pille ütleb:

    Küll hilinenult, aga palju õnne! Ja ootame Su argipäevaseid kokkamisi siis:)

  2. Kärt ütleb:

    Aitäh! :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com