Sinepikana

Nii piinlikult lihtne retsept, et ma kohe algul ei teadnudki, kas seda jagada teiega või ei. Selles mõttes, et pole midagi erilist või uut või põnevat. Aga noh, vahest need piinlikult lihtsad ideed lihtsalt endal ei tule pähe ja siis sellistel hetkedel on mul hea meel, et keegi on võtnud vaevaks need kuskile üles tähendada, et ma need oma ideekriisis leida võiksin.

4-6 kana poolkoiba
3-4 spl täistera sinepit
soola

Salatiks:
jääsalatit
rediseid
punast sibulat

Kastmeks:
1 spl täistera sinepit
200 ml maitsestamata jogurtit
1 tl vedelat mett

Hõõru kanakoivad soolaga. Kui sul on kõht natuke rohkem tühi, kasuta küpsetuskott. Pista kanakoivad kotti, sinep sisse, hõõru sinep ilusti koibade igasse külge ja küpseta 180°C ahjus ca 45 min. Koti otsast napsa enne ahju panemist väike nurk ära ka. Kui väga kiire ei ole, küpseta lahtises vormis umbes tund aega, või veidi peale. Mulle meeldib, kui kana on hästi küps ja liha laguneb luudelt. Kaste valmistamiseks sega kõik ained kokku ja lase külmkapis veidi seista.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *