Soe pastasalat

Nädalavahetusel oli Rabarock, ootamatult palju vihma ja igasugust muud toimetamist.
Soetasin endale lõpuks ometi uue kaamera, Canon EOS 450D, mille omamisest olen liiga kaua unistanud. Ja just praegu tabas mind nördimus, kui vaatasin, et Auto24 on müügile taas tulnud üks soodne Smart. Just nüüd, kui mu tulevik tööalaselt on täiesti ebaselge! See on ikka täielik saatuse nöök, ma ütlen. Heaks see tuju mul ei tee, ma ütlen.
Aga eelmisel nädalal tegin üht maitsvat sooja pastasalatit, tänud Marikale koduse rukolaga varustamise eest!

100 gr meelepärast pastat
300 gr kanafileed või kintsuliha
punt rukolat
4-6 vart sparglit
100 gr riivitud parmesani
1 laimi mahl
oliiviõli
soola, musta pipart

Keeda pasta al-dente, kurna. Auruta spargel ja lõigu väiksemateks tükkideks. Sega omavahel pestud rukola, pasta, parmesan. Sega kokku laimimahl ja oliiviõli, vala seda veidi salatisse segamise ajal. Prae kõrgel kuumusel kiirelt kanatükid, maitsesta. Jaga salat taldrikutesse, puista peale kanatükid ja nirista üle laimi-õli seguga.

Kodune rukola on hoopis tugevama maitsega kui poest ostetud, spargli omapärane maitse sobis imehästi kokku nii juustu kui ja rukola endaga. Tõeliselt mõmisema võttev amps!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *