Suvikõrvitsa supp

Supi isu kimbutab meid kõiki vahest. Ja maalt saadud viimane suvikõrvits ootas söömist.

1 – 1,5 kg suvikõrvitsat
100 gr külmutatud spinatit
50 gr suitsujuustu
paar küüslauguküünt
1 puljongikuubik
vett
soola

Riivi suvikõrvits ja tükelda küüslauk, pane veega keema. Lase madalal tulel podiseda umbes 15 min, lisa puljongikuubik ja sool. Püreesta, lase uuesti keema tõusta ja lisa spinat. Keeda paar minutit ja uha sisse juustutükid ja vispelda, et juust ühtlaselt sulaks.

Krõbeda röstsaia või leivaga maitseb imehea. Lihtne ja kiire. Nagu ma pärast teada sain, olevat selle söögi maitsvuses esialgu kaheldud kuid need kahtlused hajusid esimese suutäiega. Ehk siis ärge olge eelarvamuste küüsis ja ei tasu kahelda, kui üheskoos on mina ja söök :)

You may also like...

1 Response

  1. Anna says:

    Palju vett tuleks supile lisada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *