Kana rustik

Ehk siis ääretult lihtsalt ahjukana. Nägime telekast, Jamie tegi, kohe vaja järgi teha. Kuigi ta kasutas kartulit, ma eriline kartulisõber pole seega asendasin spargelkapsa ja lillkapsaga.

paar kanakintsutükki
1 väiksem lillakpsas
1 väiksem spargelkapsas
paar tomatit
värsket basiilikut, punet
soola, oliiviõli

Prae kana pannil kõrgel kuumusel pruunikaks, tõsta ahjuvormi. Riputa peale soola. Koori tomatid, keeda kapsaid paar minutit soolases vees. Pane keedetud kapsad ja kooritud tomatid ka ahjuvormi. Sega värke basiilik ja pune oliiviõlis, lisa natuke soola. Vala see kõik vormi ja sega omavahel kõik läbi. Küpseta 180°C ahjus umbes 30 min.

Kõik asjad jäid oma maitsega aga mitte magedad, mahlased ja samas mõnusalt ühtesulavad. Lovely.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *