Supp idudega

Täna tuli tunne, et tahaks uuesti trenni minna. Ja siis läksingi. Mõnus oli, peaaegu nagu poleks ära olnudki. Ja ega siis peale trenni midagi raskemat kui suppi süüa küll isu pole.

250 gr kanafileed
2 keskmist porgandit
pool karpi (ca 75 gr) mungoa idusid
väike purk kookospiima
pool tl riivitud ingverit
1 puljongikuubik
soola, valget pipart
1 l vett

Lõigu kana ja porgand väikesteks tükkideks. Pane kana keevasse vette kuhu juba lisatud sool ja puljongikuubik. Keeda 5 minutit, lisa idud, porgand, ingver, kookospiim ja valge pipar. Keeda veel 5-7 min ja valmis ongi.

Kiire ja kerge teha, tahaks arvata, et ka üsna tervislik. Ingver ja kookos annavad veidi idamaist hõngu supile, kookospiima võib ära jätta kui ei maitse aga ingverita see supp küll hakkama ei saa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *