Siga sojaga
Sealiha polnud kodus ammu teinud-söönud. Poes käies pole see ka eriti mu üks esimestest valikutest, üldiselt eelistan kana või veiseliha. Aga kuna oleme hetkel Good Foodi retseptilainetel, siis tundus see hea vaheldusena.
500 gr sealiha
marinaadiks:
4 spl sojakastet
1 apelsini koor ja mahl
1 spl mett
1 spl riivitud ingverit
Sega kokku marinaad. Kui sul on aega, et liha üleöö marineerida, siis pane terve praetükk marinaadi, kui ei, siis lõika ca 1 cm paksused tükid ja hoia marinaadis vähemalt 5 min (mida kauem, seda parem). Pruunista pannil liha(tükid) mõlemalt poolt minuti jagu, maitsesta soolaga ja küpseta 200°C ahjus 20 min.
Seekord juhtus vist kuidagi eriti hea praetükk, sest liha oli väga mahlane, parasjagu maitsestunud ja mitte liiga küps. Kõrvale sõime seekord maalt saadud ube väikese killu võiga.
Viimased kommentaarid