Täidetud kanafilee

Hilja küll aga siiski. Täidetud kanafileed mozzarella juustu, päikesekuivatatud ja tavaliste tomatitega. Retsepti võtsin tegelikult Nami-Namist, mul on viimasel ajal olnud pisike ideede kriis.

3 kanafileed
1 suur küpse tomat
150gr mozzarella juustu
päikesekuivatatud tomateid
tüümiani
riivitud parmesani
palsamiäädikat
soola

Lõika kanafileed taskuteks, maitsesta seest soolaga, täida juustu, tomatite ja suplilusikatäie palsamiäädikaga. Riputa peale tüümiani. Sulge fileed puutikkudega, raputa peale soola ja küpseta 180°C ahjus 30 min. Riputa peale parmesan ja küpseta veel 10 min. Serveeri meelepärase lisandiga.

Päikesekuivatatud tomatid annavad väga mõnusa hapuka tomatimaitse, mida tavaline tomat kindlasti ei suuda. Mozzarella võib vabalt asendada ka fetaga. Järgmine kord ongi plaan neid täita feta ja spinatiga.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *