Ahjupannkook

Kõikide laiskade ja maiate nädalavahetuse unistuste hommikusöök on sinu ees. Ahjupannkook, mis valmib lihtsalt ja on õhuline, luksuslik, muljetavaldav ja mis peamine – maitsev. Valmista taigen blenderis ja lase ahjul see valmis küpsetada ning asu maiustama. Serveeri kohupiima, vahukoore, kondenspiima või hoopis jäätisega! Lisaks muidugi marjad või moos, mesi või banaanid, hurmaaviilud või kaneeliõunad.
Taigna võid tegelikult eelmisel õhtulgi juba valmis teha, siis on hommikul veelgi mugavam.

2 dl piima
2 muna
1 tl suhkrut
2 dl jahu
paar keerdu soola
0,5 tl vaniljeekstrakti või vanillisuhkrut
vormi jaoks 2 tl võid 

Pane kõik koostisosad blenderisse, alustades piimast ja munast. Blenderda kõik ühtlaseks, umbes paar minutit. Lase taignal umbes 10-15 minutit seista. Samal ajal kuumuta ahi 200°C-ni koos ahjuvormiga. Kui ahi on soe ja taigen piisavalt seisnud, võta ahjust kuum vorm, määri võiga kokku ning vala taigen vormi. Küpseta kuumas ahjus 15-20 minutit. Võta pannkook ahjust ja serveeri kohe.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *