Il Nostro

Me käime aeg-ajalt lõunat söömas Gonsiori tänaval itaalia restoranis nimega Il Nostro. Nagu ka koduka teksti lugedes järeldada võib, ei ole tegemist kohalike omanikega. Ka menüüst leiab lõbusaid tõlkevigu. Ettekandjad on seal kõik venelannad (mõni on toredamas tujus kui teine) ja aeg-ajalt on köögis näha ka itaallasest kokka. Kui teda seal näha on, on parem söögielamus kindel. Aga ilmselt on temalgi aeg-ajalt vabad päevad. Vahest võib teeninduse üle viriseda aga söögid on seal üldjuhul head. Ja rikkalikud, kui mitte öelda, et rammusad. Pluss on see, et ma ei ole sealt veel väga ready-made toitu saanud, ka need mitte, kes seal rohkem käinud. Pildil seekord pasta rustica, äärmiselt rammus ja seekord veidi liiga soolane. Aga üldises plaanis ma tahaks seda kohta tegelikult ikkagi soovitada. Juba näiteks sellepärast, et PeZi korduv kogemus USAst näitab, et selles restoranis on tegelikult head itaalia söögid. Kuigi võiks vastupidist arvata, kuna USAs on ju oluliselt rohkem itaallasi ja ka itaalia restorane, aga söögi kvaliteet olevat seal olnud nõrgem. Go figure. Ehk siis meil on siin pealinna kesklinnas koht, kust saab head itaaliapärast söögipoolist.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *