St.Patric

Ütleme nii, et see teema on juba meelel ja keelel mõlkunud mõnda aega. Ehk siis St.Patricu söögid. Eriti veel Foorumis avatud, see kõige uuem. Suvel käisime seal alguses paar korda päevapraade söömas, lootuses, et värskelt avatud koht ja ehk on natuke paremad ja hoolsamalt valmistatud.
Aga ei. See on tegelikult suht teada, et Patricu päevapraed pole eriti midagi väärt, aga no tavaliselt jääb lootus ikka, et kui menüüst tellida, on veidi parem. Polnud seal mitu kuud käinud kui üks õhtu sõber arvas, et võiks natuke istuda ja aega veeta. Tore. Kõht oli ka täitsa tühi, tellisin menüüst woki kanaga teriyaki kastmes ja PeZ võttis wrapid singiga. Ma lihtsalt isegi ei tea, kuidas seda kogemust kirjeldada, või üleüldse. Lihtsalt piinlik? Wok, mis mulle toodi, oli üks konkreetne külmutatud pakisegu, mida ka kunagi korra proovinud olen. Ja kes on neid kunagi vähemalt korra kodus teinud, siis teate, et kõik koostisosad maitsevad täpselt ühtemoodi. Porgand maitseb nagu külmutatud segu. Hernes maitseb nagu külmutatud segu. Kõik maitseb nagu külmutatud segu. Kuidas saab üks südalinnas asetsev pubi(kett) endale lubada sellist kvaliteeditust? Wrapis olid lihtsalt suured jämedad singiviilakad (nagu vanasti vanaema vorstiviile lõikas, siuksed 5mm jämedused kettad) ja hulganist majoneesi. Ja natuke salatit, ja kõik.
See on lihtsalt arusaamatu, miks selline potensiaal raisku lastakse niivõrd viletsa toidu pärast. Sest sisekujundus on ju täitsa hea, asukoht super jne. Miks miks miks? Loomulikult pole me ainsad ja pole see ka esimene kord, nii pidevalt halva kvaliteediga toitu pole ma mujal saanud.
Kui veel arvestada, et end reklaamivad nad veidi nagu iirihõngulisena, siis on pilt veel masendavam. Tee või boikott. Aga kokkuvõtteks on St.Patricu köögikunst olnud läbi aegade üks kehvemaid, kahjuks. Või on nad võtnud endale eesmärgi, et kui pubi siis pole vaja vaeva näha? Sest muu suhtes mul midagi kobiseda eriti pole, seal istuda ja mingit toredat lõbujooki juua on ju vahva.

You may also like...

9 Responses

 1. Evelin says:

  Käisin seal ise veidi pärast avamist – siis kui ma veel täpselt ei teadnudki, kus Foorum asub:) Tellisin mingit sooja kanasalatit ja jäin küll täiesti rahule. Meeldis! Seega ilmselt mul lihtsalt vedas…

 2. pilleriin says:

  ma olen seal käind aint päevapraadidel ja noh, okei, ma lepin, et see võib olla selline sööklatoit isegi. a muidu pole nagu muljet jätt neh.

 3. Kärt says:

  Voh, sööklatoit on õige sõna iseloomustamiseks.

 4. PeZ says:

  päevapraad oleks ka ok, a ma paar korda rohkem kui 30min seda oodanud :S see on veits liig kahe külma kartuli eest.

 5. mark says:

  Ma olen seal paar korda mingit grillkana pähklikastmes vms söönud. Hind mingi 90 kanti. Mitte just suur kogus toitu kuid maitsev ja hästi valmistatud. Nüüd siis tean, et wokke pole mõtet proovidagi. Ahjaa, mingi salat oli ka, singi juustu vist, see oli selline kodune ja mitte eriti kaubandusliku välimusega, aga maitses vähemalt normaalselt (ehk juust ja sink olid värsked).

 6. Anonymous says:

  Mina ootan seda aega, millal eestlased julguse kokku võtavad ja viletsat toitu kööki tagasi hakkavad saatma.

 7. Evelin says:

  Ei, seda aega ei tule. Me oleme ikkagi eestlased.

 8. Anonymous says:

  Ma sain seal woki, mis oligi ikka veel sùgavkùlmutatud. Andsin tagasi, soojendati ùles, pandi juurde ja salatitki lisati.
  Samas pole mul nii jubedaid kogemusi seal rohkem olnud – ju ma ei kài piisavalt sageli :)

 9. maye says:

  22.11.2014a õhtupoolikul sai käidud koos sõbraga söömas Patricu pubis,kus mina tellisin endale lõhe ja mis osutus umbes 4 h pärast minu kõhu valuga ja WC istumisega.Ning minu õhtu oli rikutud ja 23.novembri hommikul oli enese tunne väga halb e. toidu mürgitus.Mille tingis halb kvaliteet ja oskused.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *