Tigu

Nagu lubatud. Käisime neljapäeval restoranis Tigu. See plaan oli juba mitu kuud ehk siis alates koha avamisest. Neljapäev siis sellepärast, et vanast ajast oli meelest, et siis saab tellida värskeid sinikarpe. Aga seekord kahjuks neid polnudki menüüs, samas on see jälle põhjus, et tagasi minna. Mitte, et see oleks ainuke põhjus. Väga armas väike kohake, õdus ja väga sõbraliku miljööga üleüldse. Sõime hakklihaga täidetud sinimerekarpe ja seepiat rouille kastmes (valgel taldrikul) ning minu valikuks sai hetkel menüüs mitte-esinev valged karbid sama lisandiga (punasel taldrikul). Ma tõesti ei mäleta selle söögi nime täpsemalt, üsna udupeen oli see nagunii. Ja veini nime ma ka ei mäleta, aga hea oli see küll. Prantsuse oma ja valge. Saime hakkama terve pudeliga. Söök oli suurepärane, teenindus sõbralik ja vahetu. Aa, ja metskirsi-toorjuustu kooki võtsime ka, mmm. Ei ole mul mitte midagi halba selle koha ega söögi kohta öelda. Läheme kindlasti veel. Kusjuures, võiks mainida, et seal on äärmiselt lihtne romantilist õhtut nautida, vihjeks, kellel seda plaan teha. Järele mõeldes, võiksite plaani võtta küll.

You may also like...

1 Response

  1. maitse.tv says:

    Tigu jättis ka meile väga hea mulje, kirjutasin sellest loo http://www.maitse.tv

    Tore väike esmaklassilise toiduga koht.

    Indrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *