Puhkus-puhkus ja kotletid


Soome oli äge, kontsert oli äge. Sõime Helsinkis hiina restoranis sinikarpe, mis olid väga maitsvad. Pildi tegin telefoniga, pole suurem asi just aga mis siis. Teadjamad teadsid rääkida, et tegu polnud ka külmutatud karpidega seega oli mu esimene karbielamus positiivne. Teisel päeval läks isegi ilm päikesepaisteliseks. Positiivne all-around.

See oli vist järgmisel päeval, kui kotlette tegin. Põhimõtteliselt sai mulle selgeks lõplikult, et kalkunihakkliha pole see kõige õigem materjal kotlettide jaoks, ilmselt saaks sellest hoopis hea pika poisi sest liha on väga mahlane ja kotletid lihtsalt jäävad liiga vedelad.

Võtsin
ca 350gr hakkliha
3 viilu saia
1 muna
soola, pipart, ürte, küüslauku
Sega, pätsi kokku, prae.

Järgmine kord teen notsust või loomast.

Jaaa… vähid! Ma sain viimati vähki siis kui oli vägaväike. Siis olid vähid Saaremaalt pärit. Seekord olid vähid pärit Helsinkist :)) Vähi valmistamiseks läheb ikka väga vähe aega ja vaeva, soolasesse vette, keeta paar minutit ja eat up. Vee sisse tilli ka. Tuleb kindlasti ka ära märkida, et vähke ei teinud mina. Hih :)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *