Suitsulihapada

Natuke kantrisemat toitu ka. Suitsupeekoniga pada. Soov oli teha suitsuribiga aga kahjuks polnud võimalik seda poest leida. Igastahes, suitsuliha annab juurikatele mõnusa meki ja lõhna. Võtsin 3 suurematsorti portsu jaoks

ca 300 gr suitsupeekonit
ca 300 gr kaalikat
3 porgandit
1 pea värsket kapsat
1 suvikõrvits
soola, pipart
Liha pruunista kõigepealt, lisa natuke vett ka, et põhja ei kõrbeks ja et suurte tükkidena lisatud porks ja kaalikas haududa saaks. Sool ja pipar ka sisse, pipar võiks teradena olla. Hauta ca 10 min, lisa kapsalehed, hauta 5 min ja siis lisa suvekõrvits ja lase veel 10 min. Ära vahepeal sööki üldse sega, muidu lähevad juurikad liiga katki ja pudiseks. Kui söök valmis, alles siis sega läbi. Ampsti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *