Saiavorm

Mul oli külmkapis eelmisest aastast veel õuna-apelsinimoosi, millest ma juba ammu tahtsin lahti saada. Kuna Evelin mingi aeg tagasi tegi saia-leivavormi ja saiavormi pole aastaid juba söönud, siis polnud vaja rohkem mõeldagi. Retsepti võtsin Pille Nami-Namist.

1 sai
0,5 l õunamoosi
kaneeli
5 dl piima
4 muna
demerara suhkrut
Lõika sai kuubikuteks, pane vormi põhja, peale kiht moosi, moosile kaneeli. Niimitu kihti, kui asju jagub, saiakuubikud viimase kihina. Vala peale muna-piimasegu ja peale raputa demerara suhkrut. Küpseta 200 kraadises ahjus 40-50 min. Ja muidugi söö külma piimaga :)

You may also like...

1 Response

  1. Evelin says:

    Aga tead, nüüd andsid sina mulle hea idee!:D See kaneeli kihtide vahele saputamine annab kindlasti hoopis erineva efekti – jätan järgmiseks korraks meelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *